Binnenzonwering

Raambekleding
Raambekleding, ook wel binnenzonwering genoemd, heeft als hoofdfunctie het regelen van binnenvallend licht en het afschermen tegen inkijk van buitenaf. Omdat hierbij ook het decoratieve aspect in het interieur een grote rol speelt, spreken we daarom liever over “raamdecoratie“.


De zonwerende functie van raamdecoratie beperkt zich hoofdzakelijk tot het tegengaan van directe zoninstraling, teneinde verkleuring van vloer en meubels en schittering op beeldschermen zoveel mogelijk te voorkomen. Zonnewarmte houdt u met raamdecoratie niet buiten de deur,  aangezien het zonlicht pas wordt tegengehouden nadat het door het glas is binnengevallen, zodat de zonnewarmte al binnen is. Wilt u ook de zonnewarmte weren, dan moet u gebruik maken van een effectieve buitenzonwering.

Beudeker Zonwering werkt met vele soorten raamdecoratie’s van diverse bekende en minder bekende leveranciers. Dientengevolge heeft u keuze uit vele uitvoeringen en kleuren, zodat er voor ieder raam een passende oplossing voorhanden is. Desgewenst komen wij bij u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken, u te adviseren, in te meten en te monteren. In de animatie hierboven geven we u een overzicht van de meest gangbare merken.