Garagedeuren

De zware kwaliteit rolluiken passen we regelmatig toe als garagedeur of als toegangsdeur bij carports of afgesloten parkeerplaatsen. Het voordeel van een rolluik is, dat de lamellen in de kast oprollen, zodat het plafond van de garage vrij blijft van een opvang- of geleidingsconstructie die de deur in de open stand opbergt.

Een onlangs aan ons assortiment toegevoegde garagedeur is de  sectionaaldeur. Ook wel bekend als overheaddeur. Zoals de naam al zegt bestaat een sectionaal-garagedeur uit meerdere secties. Deze zijn onderling scharnierend verbonden en lopen via rails aan de zijmuren en het plafond.

Als de deur helemaal open staat, bevindt de deur zich plat tegen het plafond van de garage. Het voordeel van de sectionaaldeur boven de normale garagedeur is, dat de deur tijdens het openen niet naar voren uit de gevel steekt. De sectionaaldeur is tevens voorzien van isolatiemateriaal in de secties waardoor een grote stevigheid wordt verkregen die inbreken bijzonder moeilijk maakt.

Het toppunt van luxe dat we kunnen leveren is uiteraard de vanuit de auto te bedienen garagedeur, waarbij tevens de verlichting in de garage automatisch aan gaat. Voor de vele bedieningsmogelijkheden verwijzen wij naar het  bedieningsgedeelte van de site