Overige producten

In dit deel van de website geven we een overzicht van die producten die niet in de rubrieken rolluiken en binnen- en buitenzonwering zijn onder te brengen. Het zijn namelijk producten die niet als primair doel hebben om de zoninstraling te temperen of te voorkomen. Ze sluiten echter wel logisch aan op het leveringsprogramma zonweringsproducten. Onze horren veraangenamen het leefklimaat in de woning aanzienlijk door allerlei ongedierte en – ja zelfs met behulp van speciaal horrengaas – pollen, buiten de deur te houden.

Met behulp van een vouwwand kunt u een bestaande ruimte snel en eenvoudig qua ruimte herverdelen. Beudeker levert deze visueel en akoestisch scheidende wanden die op verschillende manieren op uw wensen kunnen worden aangepast.

Als laatste in deze rubriek overige producten komen zonnepanelen aan de orde. De opgedane ervaring met het leveren en vooral het monteren van zonweringsproducten aan gevels van gebouwen, wordt nu door Beudeker ook gebruikt voor het leveren en vakkundig installeren van zonnepanelen. Ons assortiment bestaat naast panelen van een gerenommeerd Canadees fabricaat eveneens uit op kwaliteit gecontroleerde zonnepanelen van andere gerenommeerde fabrikaten. Zo werd het gebruik van zonnestraling een nieuwe specialisatie van Beudeker Zonwering naast de al aanwezige vakkennis over het beschermen hiertegen.