Reparatie & Onderhoud

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van het leveren en vooral het monteren van zonweringsproducten aan gevels van gebouwen, zijn we experts op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van alle soorten en merken zonwering. Dus óók zonweringen die wij niet hebben geïnstalleerd en geleverd. Daarnaast Is Beudeker ook in te huren voor grotere zonwering-projecten in de zakelijke markt.

Reparatie
Beudeker staat natuurlijk ook klaar als uw zonwering moet worden gerepareerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kleine reparaties zoals een vastgelopen rolluikband of het afstellen van een zonwering die niet meer goed sluit of niet meer tot het uiterste eindpunt zakt.

Natuurlijk verzorgen we ook grotere reparaties zoals het vervangen van een gescheurd schermdoek of screen, het repareren of vervangen van de scherm-aandrijfmotor en het installeren van een elektrische bediening bij een handmatig bediend scherm. In het geval van een calamiteit zoals een losgeraakte zonwering na een storm of hagelschade aan uw rolluiken of op uw overkapping staan we direct voor u klaar. Wij maken het weer snel en vakkundig als nieuw.

Onderhoud
Zonwering moet ook worden onderhouden. Vooral ook omdat uw zonwering twaalf maanden per jaar, weer of geen weer, buiten hangt. Beudeker voert onderhoud uit aan alle typen zonwering; dus zoals al eerder genoemd, óók aan zonweringen die wij niet hebben geïnstalleerd en geleverd. Bij onderhoud kunt u aan verschillende zaken denken zoals het schoonmaken van het doek, onderhoud en afstellen van schermen, rolluiken en binnenzonwering en het schoonmaken van een transport- of schermingssysteem.

Schoonmaken van zonwering is vaak nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het bevindt zich op lastig bereikbare plaatsen of op bovenverdiepingen, of misschien heeft u niet de juiste schoonmaakproducten. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw zonwering. Maar Beudeker is van mening dat dit bij een gespecialiseerde firma thuishoort. Daarom zullen wij u dan ook altijd naar zo’n firma doorverwijzen. Zij hebben zowel de kennis als diverse uitgekiende schoonmaakmiddelen op voorraad om uw zonwering er weer als nieuw uit te laten zien.