Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in Nederland een bijzonder populair type raamdecoratie. Logisch, want ze geven een mooie sfeer in huis en zijn namelijk bijna overal te gebruiken. Zelfs voor een deur of draaikiepraam zijn oplossingen. Een rolgordijn kan op iedere gewenste hoogte worden afgerold, waardoor u zelf de hoeveelheid invallend licht en mate van privacy bepaalt.

Elk type raamdecoratie biedt natuurlijk ook een zekere isolatiewaarde. Aangezien zich het rolgordijn dicht tegen het raam bevindt, zorgt het ervoor dat de kou van het raam minder snel de kamer binnen komt.

Rolgordijnen zijn bij Beudeker in vele soorten, maten, kleuren en kwaliteiten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een rolgordijn is dat bij uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar meer sfeer in de woonkamer of verduistering van de slaapkamer, met een rolgordijn vind u altijd wat u zoekt.

Duo Rolgordijnen (ook wel roljaloezie of multishade genoemd)

Absolute trend van dit moment is het duo rolgordijn. Dit bestaat uit twee stoflagen (transparante en niet-transparante banen) die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Met behulp van een kettingbediening kunt u net als bij een horizontale jaloezie zelf de lichtinval en inkijk regelen. Op die manier bepaalt u heel eenvoudig de hoeveelheid privacy in uw huis.

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende modellen. Zo kiest u uit een duo rolgordijn met montageprofiel of met cassette. Bij een duo rolgordijn met montageprofiel blijft de rol, waar de stof wordt opgerold, zichtbaar. Bij een duo rolgordijn met cassette de rol onzichtbaar in een cassette opgeborgen.

Elektrische bediening rolgordijnen
Bij een rolgordijn wordt de motor discreet weggewerkt in de buis van het rolgordijn. Een rolgordijn met elektrische aandrijving kenmerkt zich door een soepele werking en gebruiksvriendelijke bediening. Voor de vele bedieningsmogelijkheden verwijzen wij naar het bedieningengedeelte van de site.