Rolluiken

Rolluiken en rolhekken zijn primair voor de afsluiting van een pand of perceel, maar kunnen daarnaast tevens worden gebruikt als zonwering, als verduistering en als geluidswering. Beudeker levert uitsluitend rolluiken die voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ons leveringsprogramma bestaat zowel uit mini-rolluiken, die veelal worden gebruikt voor particuliere woningen, als de zware beveiligingsrolluiken voor de afsluiting en beveiliging van winkels en bedrijven.

Uiteraard kunt u ook bij Beudeker terecht als het om een rolluik voor uw garage gaat. Sinds kort is het garagedeuren-leveringsprogramma uitgebreid met sectionaaldeuren. Het op afstand bedienen van rolluiken en garagedeuren behoort tot één van onze specialiteiten.

De montage van de rolluiken doen we in eigen beheer, zodat wij zeker zijn van een probleemloze werking. Mocht er zich later toch onverhoopt een probleem met een rolluik voordoen, dan hebben we de kennis en expertise in huis om het snel te repareren. Dit is vooral belangrijk als het gaat om winkel in- en uitgangen en deuren in het algemeen.